Σπαγγέτι με κεφτεδάκια

ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)
( ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ )
  • 500 γραμμάρια κιμάς μοσχαρίσιος
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • 2 φέτες ψωμί μπαγιάτικο βουτηγμένο σε μισό φλιτζάνι γά-
  • λα φρέσκο
  • μαϊντανός
  • αλάτι-πιπέρι
Πλάθετε τα κεφτεδάκια πολύ μικρά

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
  • 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 400 γραμμάρια ντοματάκια
  • 1/3 φλυτζάνι ελαιόλαδο
  • λίγο βασιλικό
  • λίγο θυμάρι
  • λίγο δυόσμο
  • ελάχιστο φασκόμηλο
  • λίγη ζάχαρη
  • αλάτι-πιπέρι
Ρίξτε τα υλικά της σάλτσας σε μία κατσαρόλα και μόλις πάρει βράση ρίξτε τα κεφτεδάκια και χαμηλώστε το μάτι στο ένα για 20 λεπτά. Μετά σβήστε το μάτι χωρίς να ανοίξετε το καπάκι και αφήστε το να μαγειρευτεί μόνο του για μισή ώρα ακόμη.