Ριζότο με αγκινάρες

ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)

  • 500 γραμμάρια ρύζι
  • 1 πακέτο κατεψυγμένες αγκινάρες(καρδιές)
  • 1 κρεμμύδι
  • ελαιόλαδο
  • λίγο μαϊντανό
  • παρμεζάνα(κατά βούληση)
  • ζωμός λαχανικών

Σιγοβράστε το κρεμμύδι σε μία κατσαρόλα με μία κουταλιά νερό και όταν ροδίσει προσθέστε το ρύζι και ανακατέψτε. Προσθέστε και το ζωμό και α-φήστε το να μαγειρευτεί.Θα πρέπει στο μεταξύ να έχετε ξεπαγώσει τις α-γκινάρες.Τις ψιλοκόβετε και τις προσθέτετε στο ρύζι.Προτού σερβίρετε το φαγητό J γαρνίρετέ το με μαϊντανό και παρμεζάνα.