Χοιρινό σβέρκο με κρασί


Θερμίδες ανά μερίδα: 750

ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)
  • 700 γρ. χοιρινό σβέρκο
  • 6-8 μικρά κρεμμύδια
  • 3 κουταλιές της σούπας άσπρο αρετσίνωτο κρασί
  • 2 καρότα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
  • 1 μήλο
  • αλάτι, πιπέρι
  • θυμάρι, ρίγανη
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα και τα καρότα. Προθερμαίνουμε το σκεύος. Τσιγαρίζουμε το χοιρινό, τα κρεμμύδια, τα καρότα και το μήλο. Καρυκεύουμε και αλείβουμε το κρέας με τη μουστάρδα. Χαμηλώνουμε στο μισό το διακόπτη και ψήνουμε για 60-70 λεmά (εξαρτάται από το κρέας). Προς το τέλος του ψησίματος προσθέτουμε το κρασί και σερβίρουμε.