Χοιρινό φρικασέ

Θερμίδες ανά μερίδα: 677 / λίπος 61 0 γρ.

ΥΛΙΚΑ (για 8 άτομα)
  • 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
  • αλάτι, πιπέρι
  • 500γρ. αντίδια ή χόρτα
  • 1 αυγό
  • χυμό από 2 λεμόνια
Θερμαίνουμε το σκεύος των 30 εκ. και ροδίζουμε το κρέας με το κρεμμύδι. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το κρέας να ψηθεί με κλειστό καπάκι σε χαμηλή θερμοκρασία έως 30'. Προσθέτουμε τα αντίδια και τα χόρτα κομμέ¬να σε φέτες και πλυμένα χωρίς να τα στραγγίσουμε. Τα σιγοψήνουμε. Προσθέτουμε το αυγό και το χυμό των λεμονιών χτυπημένα και το δένουμε με το φρικασέ.