Χοιρινές μπριζόλες μαρινάτες

Θερμίδες ανά μερίδα:522 /λίπος 42 γρ.

ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)
  • 4 χοιρινές μπριζόλες
  • 3 κουταλιές σούπας λάδι
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • αλάτι,πlπέρι,ρίγανη,λεμόνl
Ετοιμάζουμε την μαρινάτα ως εξής:λιώνουμε τις σκελίδες του σκόρδου, προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού,το λάδι,την ρίγανη,αλάτι,πlπέρι και την ρίχνουμε πάνω στις μπριζόλες.Τlς μαρινάρουμε επί 60'.Θερμαίνουμε το σκεύος των 30 εκ.,ΤΟ αλείφουμε με λάδι και ροδίζουμε τις μπριζόλες και απ'τις δύο πλευρές.Αλατοπιπερώνουμε,ρίχνουμε την σάλτσα και αφήνου¬με να σιγοψηθούν με κλειστό καπάκι σε χαμηλή θερμοκρασία.Σερβίρου¬με μαζί με το σκεύος.