ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα

  • 1 μικρό κρεμμύδι
  • 2 φλυτζάνια του τσαγιού κρέμα γάλακτος
  • πατάτα βρασμένη
  • 200γρ. μανιτάρια φρέσκα
  • 4 φλυτζάνια του τσαγιού άσπρο κρασί
  • 1/4 φλυτζάνι του τσαγιού ζωμό βοδινού
  • 1 κουταλιά φρέσκο βούτυρο

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό ψάρι φιλέτο (μπακαλιάρος ή σκορπιός ή πέρκα)
  • χυμό 2 λεμονιών
  • μερικά κεφάλια ψαριών (μπακαλιάρος ή σκορπιός)
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
  • 100 γρ. πατάτες κομμένες σε κομμάτια
  • 500 γρ.ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κομμάτια
  • 100 γρ.πράσα κομμένα σε ροδέλες
  • 250 γρ.καρότα κομμένα σε μικρά κομμάτια μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 ,5 λίτρο νερό
  • 2 φλυτζάνια άσπρο κρασί

ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)

  • 250 γραμμάρια φασόλια άσπρα 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 3 καρότα κομμένα σε φέτες
  • 100 γραμμάρια σέλινο κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 2 ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
  • 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό