Εγγύηση εφ’ όρου ζωής & Service κατ’ οίκον!


     Για οποιοδήποτε ανταλλακτικό χρειαστεί service (χερούλια, ecotherm θερμόμετρο) γίνεται άμεση αντικατάσταση απευθείας στον χώρο σας και χωρίς την παραμικρή χρέωση.
     Τα μαγειρικά σκεύη VENTO είναι κατασκευασμένα από αλέκιαστο ατσάλι 18/10 και τα διακοσμητικά από υψηλής ποιότητας SATINATO.
     Η ειδική θερμική τους βάση τα καθιστά ικανά να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε εστία θερμότητας. Οι κατσαρόλες είναι ιδανικά σχεδιασμένες για εύκολο, χωρίς λίπη και νερό, μαγείρεμα, που κάνουν νόστιμο και υγιεινό φαγητό.
   Οι κατσαρόλες VENTO έχουν εγγύηση εφ’ όρου ζωής χάρη στη προσεκτική κατασκευή τους, το πάχος του αλουμινίου και της υψηλής ποιότητας υλικά. Η εγγύηση θεωρείται έγκυρη εφ’ όσον τα προϊόντα χρησιμοποιούνται και καθαρίζονται σωστά.
     Αν τα προϊόντα έχουν ελάττωμα αντικαθίστανται από την εταιρεία, συνοδευόμενα με την εγγύηση και ενώ ακόμη βρίσκονται στη συσκευασία τους.

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

ΑΡΧΙΚΟ ΠΛΥΣΙΜΟ

Πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε σκεύος του σετ πρέπει να το πλύνετε σε ζεστό νερό με απλό υγρό απορρυπαντικό πιάτων. Ξεβγάλετε προσεκτικά με ζεστό νερό και στεγνώστε τα σκεύη με ένα μαλακό πανί. Το πλύσιμο να γίνεται πάντα με αυτόν τον τρόπο. Μπορεί να δημιουργηθούν λευκοί λεκέδες στο εσωτερικό κάποιου σκεύους οι οποίοι δε φεύγουν με το πλύσιμο. Αυτοί προκαλούνται όταν το νερό έχει υπερβολικά άλατα και φεύγουν εύκολα με λίγες σταγόνες από χυμό λεμονιού ή ξύδι. Μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε τυχόν μπλε λεκέδες που προκαλούνται από την υπερθέρμανση του σκεύους με το ειδικό προϊόν για τον καθαρισμό του ατσαλιού. Ούτως ή άλλως η λειτουργικότητα των σκευών δεν μειώνεται. Όλα τα σκεύη μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων. Όλες οι κατσαρόλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις συνήθεις μαγειρικές εστίες. Για σωστή χρήση μην αφήνετε τη φλόγα του ματιού να ξεπερνά τον πάτο της κατσαρόλας και μην την τοποθετείτε σε μάτι με μεγαλύτερη διάμετρο από τον πάτο της.

Για την σωστή χρήση των νέων σας κατσαρολών ακολουθείστε τις παρακάτω οδηγίες

Η κατσαρόλα πρέπει να είναι γεμάτη μέχρι την μέση η τα δυο τρίτα. Το καπάκι πρέπει να έχει την ιδία διάμετρο με την κατσαρόλα. Αφού αρχίσετε να μαγειρεύετε κλείστε το καπάκι. Με αυτόν τον τρόπο συμπιεσμένος ατμός δημιουργείται ανάμεσα στο χείλος της κατσαρόλας και στο καπάκι. Αυτός ο ατμός δεν επιτρέπει στον υπόλοιπο ατμό να βγει. Εάν ο ατμός διαφύγει από το καπάκι αυτό σημαίνει ότι η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή όποτε χαμηλώστε την. Μην αφαιρείτε το καπάκι κατά την διάρκεια του μαγειρέματος. Εάν αυτό είναι απαραίτητο αναπληρώστε το χαμένο ατμό προσθέτοντας δυο κουταλιές νερό η ζωμό στην κατσαρόλα. Όταν φτιάχνετε βραστό φαγητό η ποσότητα νερού πρέπει να είναι ίση με την ποσότητα ζωμού που θέλετε να μείνει στο τέλος. Για το μαγείρεμα σούπας η λαχανικών η ποσότητα νερού που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να καλύπτει τα λαχανικά. Αυτό γίνεται γιατί δεν χάνονται τα υγρά των φαγητών αφού ο ατμός δεν διαφεύγει. Χρησιμοποιείτε περιορισμένη ποσότητα αλατιού, αφού χάρη στο κοίλο καπάκι το φαγητό διατηρεί τα φυσικά του άλατα και έτσι γεύση του παραμένει αναλλοίωτη.