Φρέσκος μπακαλιάρος στον ατμό

ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)
  • 4 φρέσκοι μπακαλιάροι 300 γραμμάρια ο καθένας
  • μαϊντανό
  • ελαιόλαδο
  • 1 λεμόνι
  • αλάτι - πιπέρι
Βράστε 2 λίτρα νερό σε μία κατσαρόλα και τοποθετήστε το ειδικό τρυπητό σκεύος από πάνω. Βάλτε τον καθαρισμένο και αλατισμένο μπακαλιάρο μέ¬σα στο τρυπητό.Καλύψτε με το ειδικό μπόλ με την βεντούζα. Μαγειρέψτε 20 λεπτά. Σερβίρετε με λίγο ελαιόλαδο,ψιλοκομμένο μαϊντανό και πιπέρι.