Λαυράκι με βασιλικό

ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)
  • 1 κιλό λαυράκι
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • 1 ματσάκι σέλινο
  • 1 μικρό κρεμμύδι .1 καρότο
  • 1/2 ποτήρι νερό
  • 100γραμμάρια βούτυρο
  • 1 ματσάκι βασιλικό
  • αλάτι
Πλύντε και καθαρίστε το ψάρι. Αλατίστε το και τοποθετήστε το στο δοχείο για μαγείρεμα στον ατμό. Προσθέστε στην κατσαρόλα το κρασί,το νερό,το κρεμμύδι,το καρότο και το σέλινο. Μαγειρέψτε για 15-20 λεπτά.Στο μεταξύ ανακατέψτε το βούτυρο με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και αφήστε το μεί-γμα να λιώσει σε μέτρια θερμοκρασία.Φιλετάρετε το ψάρι και τοποθετήστε το σε ένα πιάτο,προσθέστε το λιωμένο βούτυρο και σερβίρετε με βραστές πατάτες.