Μοσχάρι κατσαρόλας με τυρί

θερμίδες ανά μερίδα: 280
ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)

  • 4 λεπτές φέτες μοσχαριού
  • 1/2 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
  • 120 γρ. γραβιέρα ή Μετσοβόνε
  • αλάτι, πιπέρι
  • κόκκινο πιπέρι

Προθερμαίνουμε το σκεύος. Τσιγαρίζουμε τις φέτες του κρέατος αφού τους ρίξουμε πιπέρι. Τις βγάζουμε, τις αλατίζουμε και τους ρίχνουμε το χυμό λε-μονιού. Χαμηλώνουμε το διακόπτη και τις ψήνουμε. Σερβίρουμε με τυρί, αφού το κόψουμε σε φέτες και το βάζουμε πάνω στο κρέας ώστε να λιώσει.