Μοσχάρι κρασάτο


Θερμίδες ανά μερίδα: 481 / Λίπος 30 γρ.

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 1 κιλό κρεμμύδια κομμένα στα 4
  • 200 γρ. χυμός ντομάτας
  • 200 γρ. άσπρο κρασί
  • 2 κουταλιές σούπας ξύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
  • 1 φύλλο δάφνης
  • αλάτι, πιπέρι

Θερμαίνουμε το σκεύος των 30 εκ. Ροδίζουμε το κρέας, προσθέτουμε τα κρεμμύδια και αφήνουμε να ροδίσουν και αυτά. Ρίχνουμε το χυμό της ντο-μάτας,το ξύδι, το κρασί, το σκόρδο, το φύλλο δάφνης και το αλατοπίπερο μετά από 15 λεπτά. Ψήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία με κλειστό καπάκι επί 50' περίπου.