ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)

  • 4 λεπτές φέτες μοσχαριού
  • 1/2 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
  • 120 γρ. γραβιέρα ή Μετσοβόνε
  • αλάτι, πιπέρι
  • κόκκινο πιπέρι

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 1 κιλό κρεμμύδια κομμένα στα 4
  • 200 γρ. χυμός ντομάτας
  • 200 γρ. άσπρο κρασί
  • 2 κουταλιές σούπας ξύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
  • 1 φύλλο δάφνης
  • αλάτι, πιπέρι

ΥΛΙΚΑ (για 6 άτομα)

  • 1 κιλό μοσχάρι σε φέτες
  • αλάτι-πιπέρι, χυμό 2 λεμονιών
  • 3 ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε μικρά κομμάτια
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 καρότα κομμένα σε μικρές φέτες

ΥΛΙΚΑ (για 6 άτομα)

  • 1 κιλό μοσχάρι για ρολλό
  • 5 κόκκους πιπέρι
  • αλατοπίπερο
  • 2 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε φετάκια
  • 5 ντομάτες ξεφλουδισμένες και πολτοποιημένες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 φλυτζάνι τσαγιού κόκκινο κρασί
  • 2 φύλλα δάφνης

ΥΛΙΚΑ (για 6 άτομα)

  • 1 κιλό μοσχάρι
  • κιλό ζαμπόν κομμένο σε λωρίδες
  • 1 καρότο
  • 3 κρεμμύδια
  • σέλινο
  • μαϊντανό
  • 1 ποτήρι ρούμι
  • λευκό, ξηρό κρασί
  • αλάτι - πιπέρι

<< 1 2 >>