Αρακάς φρέσκος


Θερμίδες ανά μερίδα: 90

ΥΛΙΚΑ (για 6 άτομα)
  • 750 γρ. αρακά φρέσκο καθαρισμένο
  • 2 κρεμμύδια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • αλάτι ,πιπέρι
Προθερμαίνουμε το σκεύος. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα τσιγαρίζου-με μαζί με το σκόρδο,αφού το λιώσουμε πρώτα. Προσθέτουμε τον αρακά αφού τον πλύνουμε.Καρυκεύουμε ανάλογα με το γούστο μας.χαμηλών-ουμε τον διακόπτη στο μισό και ψήνουμε για 20' .Σερβίρουμε.