ΥΛΙΚΑ για 6 άτομα

  • 800 γρ. αρνί κομμένο σε κύβους
  • 800 γρ. πατάτες καθαρισμένες και κομμένες κατά μήκος
  • 200 γρ. αρακά
  • 5 ντομάτες κομμένες σε 4 φέτες η κάθε μια
  • αλάτι-πιπέρι, λάδι

ΥΛΙΚΑ

  • 1 &1/2 κιλό σπάλα αρνίσια σε 6 ή 12 κομμάτια
  • 100 γρ. κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 50 γρ. βούτυρο
  • 50 γρ. σπορέλαιο
  • 1 κύβο ζωμό κότας (θα διαλυθεί σε χλιαρό νερό)
  • λίγο μαϊντανό και άνιθο ψιλοκομμένα
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
  • αλάτι-πιπέρι άσπρο

ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα

  • 800 γρ. πλάτη αρνιού σε φέτες
  • 1/4 λίτρου άσπρο κρασί
  • 300 γρ. ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες wq'
  • 3 γαρίφαλλα
  • 2 φύλλα δάφνης
  • αλάτι-πιπέρι

ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)

  • 4 φέτες βοδινό ή μοσχαρίσιο φιλέτο πάχους τουλάχιστον 1 εκατοστού
  • 900 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
  • 3 κουταλιές κόκκινο πιπέρι (σε κόκκους)
  • αλάτι

ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)

  • 1 μεγάλο κουνέλι
  • θυμάρι
     

<< 1 2 3 >>