Κομπόστα με αχλάδια και μήλα

 

<br />
Θερμίδες ανά μερίδα: 191/ λίπος Ο γρ.  <br /> ΥΛΙΚΑ
<ul>
  <li>500 γρ. μήλα κομμένα σε φετούλες</li>
  <li>3 κουταλιές σούπας σταφίδες</li>
  <li>3 κουταλιές σούπας ζάχαρη</li>
  <li>χυμός ενός λεμονιού</li>
</ul>
Ψήνουμε τα φρούτα, τις σταφίδες, τη ζάχαρη και τον χυμό του λεμονιού  στο σκεύος των 2.20 εκ. με κλειστό καπάκι για 20'. Τοποθετούμε σε  πιατέλα ανοξείδωτη και σερβίρουμε κρύα.