ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ. διάφορα φρούτα(κεράσια,βερύκοκα,δαμάσκηνα,κορόμηλα)
  • 120 γρ. ζάχαρη

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ. μήλα κομμένα σε φετούλες
  • 3 κουταλιές σούπας σταφίδες
  • 3 κουταλιές σούπας ζάχαρη
  • χυμός ενός λεμονιού

ΥΛΙΚΑ

  • 6 αχλάδια καθαρισμένα χωρίς να αφαιρέσουμε το κοτσάνι
  • 1/2 λίτρο κόκκινο κρασί Ελληνικό
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 2 κομμάτια κανέλα 2 γαρύφαλλα
  • 1 φλούδα λεμονιού

ΥΛΙΚΑ

  • 2 μήλα κομμένα σε φέτες
  • 2 αχλάδια κομμένα σε κύβους
  • 2 πορτοκάλια κομμένα σε κύβους
  • 150 γρ. κεράσια χωρίς κουκούτσια
  • 3 ροδάκινα κομμένα σε κύβους χυμό ενός λεμονιού
  • 2 κουταλιές σούπας γιαούρτι

ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)

  • 4 αχλάδια Κάϊζερ
  • 200 γρ. λευκή σοκολάτα
  • 2 κουταλιές ζάχαρη
  • ξύσμα λεμονιού
  • κρασί Brachetlo ή Malmsey v
  • αμυγδαλόψιχα

<< 1 2 >>