Αυτό το σετ μαγειρικών σκευών είναι κατασκευασμένο από ατσάλι Cr-Ni 18/10 άριστης ποιότητας και διαθέτει θερμοδιαχυτική βάση πλήρως καλυμμένη με ανοξείδωτο ατσάλι Cr-Ni 18/10.

Τα χερούλια είναι κατασκευασμένα από ένα απολύτως θερμομονωτικό υλικό και δεν χρειάζονται πιάστρες.





ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΣΚΕΥΗ ΤΗΣ VENTO ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Υγιεινό μαγείρεμα χωρίς νερό και λάδι

Προθερμαίνουμε το σκεύος 5 βαθμούς από ότι δείχνει το ρολογάκι. Για παράδειγμα εάν δείχνει 20 βαθμούς το αφήνουμε να πάει έως τους 25 βαθμούς. Το καπάκι είναι κλειστό. Όταν λοιπόν ανέβει η βελόνα τους 5 βαθμούς ανοίγουμε το καπάκι βάζουμε το κοτόπουλο, την γαλοπούλα, την μπριζόλα και σοτάρουμε όσο μας αρέσει. Όταν μας ικανοποιεί το σοτάρισμα γυρίζουμε τα κρεατικά μας και προσθέτουμε ότι λαχανικά θέλουμε. Κλείνουμε το καπάκι και εάν η στρώση είναι μια, κλείνουμε και το μάτι στο μηδέν. Ανοίγουμε το σκεύος μετά από μισή ώρα. Εάν η ποσότητα είναι μεγαλύτερη χαμηλώνουμε το μάτι στο 1 για 15 έως 20 λεπτά και μετά κλείνουμε πάλι το μάτι και ανοίγουμε μετά από μισή ώρα περίπου. Προσοχή στο ψάρι 15 βαθμούς προθέρμανση και το αλείφουμε και με λίγο λάδι. Στα μπιφτέκια κρύο το σκεύος, τα αλείφουμε με λίγο λάδι, ανάβουμε το μάτι στο δυνατό και μόλις ξεκινήσει το σκεύος να βγάζει ατμούς τα γυρίζουμε και κλείνουμε το μάτι στο μηδέν. Στο παραδοσιακό μαγείρεμα με νερό, λάδι κ.λπ. κάνουμε ότι κάνουμε σε όλες μας τις κατσαρόλες με την διάφορα, όταν το φαγητό μας πάρει βρασμό χαμηλώνουμε το μάτι στο ενάμιση και μίση ώρα πριν τελειώσει το μαγείρεμα κλείνουμε το μάτι στο μηδέν και το αφήνουμε ώσπου να τελειώσει. Προσοχή νερό βάζουμε λιγότερο και η θερμοκρασία όταν μαγειρεύει το σκεύος να μην ξεπερνά τους 100 βαθμούς.