Η εταιρεία VENTO HELLAS εδρεύει στην Αθήνα και δραστηριοποιείτο σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Μέσω των αντιπροσώπων της Αθήνας και των λοιπών ελληνικών περιφερειών, η εταιρεία προωθεί απ' ευθείας και χωρίς μεσάζοντες στον καταναλωτή τα μοναδικής ποιότητας σκεύη της με τις κατ' οίκον επιδείξεις. Αυτό το κάνει επειδή τα σκευή έχουν ειδική κατασκευή, έτσι ώστε να μπορέσετε και εσείς όπως και οι άλλοι πελάτες μας να ενημερωθείτε σωστά και υπεύθυνα. Αν ένας άνθρωπος δεν είναι καλά ενημερωμένος ή ειδικός δεν μπορεί να βασιστεί σε αλλά κριτήρια παρά μόνο στη διαφήμιση. Πολλές φορές, όλοι μας αγοράζουμε διάφορα προϊόντα που τα επέβαλαν στη συνείδηση μας με τις διάφορες διαφημίσεις. Πόσες φορές όμως, αυτά τα προϊόντα που αγοράζουμε με την επίδραση της διαφήμισης δεν αποδεικνύονται ελλιπή η σχεδόν ακατάλληλα για τον προορισμό τους; Τα έξοδα της διαφήμισης, όπως ξέρετε είναι πολύ μεγάλα και σε τελική ανάλυση τα πληρώνει ο καταναλωτής.

Εμείς, στη VENTO HELLAS, έχουμε πεισθεί πως η καλύτερη διαφήμιση είναι η ζωντανή παρουσίαση των προϊόντων στον ενδιαφερόμενο. Έτσι και εσείς έχετε την δυνατότητα όχι μόνο να ακούσετε πολύ περισσότερα από όσα θα ακούγατε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα διαφήμισης στην TV η στο ραδιόφωνο, αλλά να δείτε και να διαπιστώσετε στη πράξη αυτά που θα πούμε, να εκφράσετε τις απορίες σας και να κρίνετε πλέον μόνοι σας για κάτι που σας ενδιαφέρει και σας χρειάζεται.

Τα δικά μας σκεύη πραγματικά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε μορφή θέρμανσης, δηλαδή και στην κεραμική ή την απλή κουζίνα στο πετρογκάζ αλλά και ακόμα στο φυσικό αέριο που σε λίγο καιρό θα έχουμε όλοι σπίτια μας.

Και κάτι ακόμα σημαντικό είναι τα μόνα σκευή στην Ελλάδα που έχουν χαραγμένη στην βάση τους την ένδειξη πιστοποίησης για ότι λέμε!!!